Web 2.0 Expo New York 2009 Schedule

Below is the preliminary schedule for Web 2.0 Expo New York. We'll be confirming more sessions and adding them to this schedule in the coming weeks.

Customize Your Own Schedule

Create your own Web 2.0 Expo New York schedule using the personal scheduler function. Mark the workshops, sessions, keynotes, and events you want to attend by clicking on the calendar icon [calendar icon] next to each listing. Then click on "personal schedule" below and get your own customized schedule generated.

1A06
Add Designing Social Websites Part I to your personal schedule
9:00am Designing Social Websites Part I Erin Malone (Tangible UX)
Add Designing Social Websites Part II to your personal schedule
1:00pm Designing Social Websites Part II Christina Wodtke (Wodtke Consulting)
1A08
Add Real-Time Marketing:  Operationalizing The Use of Social Media to your personal schedule
9:00am Real-Time Marketing: Operationalizing The Use of Social Media Jennifer Zeszut (Scout Labs), Peter Kim (Dachis Group), James M Smith (Disney Online), Randy Ksar (Motorola), Aaron Dignan (Undercurrent), Valeria Maltoni (SunGard Availability Services), Shiv Singh (Razorfish)
Add Tools for Visual Storytelling to your personal schedule
1:00pm Tools for Visual Storytelling Nancy Duarte (Duarte Design)
1A14
Add Simple is Hard to your personal schedule
9:00am Simple is Hard Rasmus Lerdorf (Etsy)
Add Connecting RIA's to Services to your personal schedule
1:00pm Connecting RIA's to Services James Ward (Salesforce.com)
1A21
Add VCTips: An Inside Look at the VC Landscape and Fundraising Strategy to your personal schedule
1:00pm VCTips: An Inside Look at the VC Landscape and Fundraising Strategy Christine Herron (Intel Capital), Bryce Roberts (O'Reilly AlphaTech Ventures), Amish Jani (FirstMark Capital), Oren Netzer (DoubleVerify), Avner Ronen (Boxee)
1A24
Add Integrating the Cloud into Content: Using Semantics to Enhance Content Publishing to your personal schedule
1:00pm Integrating the Cloud into Content: Using Semantics to Enhance Content Publishing Jamie Taylor (Metaweb), Toby Segaran (Google), Robert Cook (Metaweb)
1A05
1A01
Add Good Design Faster **SOLD OUT** to your personal schedule
9:00am Good Design Faster **SOLD OUT** Leah Buley (Forrester)
1A03
Add Communilytics: Applied Community Analytics **SOLD OUT** to your personal schedule
9:00am Communilytics: Applied Community Analytics **SOLD OUT** Alistair Croll (Solve For Interesting), Sean Power (Watching Websites)
12:00pm Lunch
Room: Foyer, Hall 1A
4:00pm Dinner Break
Room: On Your Own
Add Ignite NYC to your personal schedule
7:00pm Ignite
Room: New World Stages (340 West 50th St.)
Ignite NYC
9:00am-12:00pm (3h) Design & UX, Workshop
Designing Social Websites Part I
Erin Malone (Tangible UX)
1:00pm-4:00pm (3h) Design & UX, Workshop
Designing Social Websites Part II
Christina Wodtke (Wodtke Consulting)
9:00am-12:00pm (3h) Marketing & Community , Social Media, Workshop
Real-Time Marketing: Operationalizing The Use of Social Media
Jennifer Zeszut (Scout Labs), Peter Kim (Dachis Group), James M Smith (Disney Online), Randy Ksar (Motorola), Aaron Dignan (Undercurrent), Valeria Maltoni (SunGard Availability Services), Shiv Singh (Razorfish)
1:00pm-4:00pm (3h) Fundamentals, Workshop
Tools for Visual Storytelling
Nancy Duarte (Duarte Design)
9:00am-12:00pm (3h) Development, Workshop
Simple is Hard
Rasmus Lerdorf (Etsy)
1:00pm-4:00pm (3h) Development, Web 2.0 at Work, Workshop
Connecting RIA's to Services
James Ward (Salesforce.com)
9:00am-12:00pm (3h) Landscape & Strategy, Workshop
The Lean Startup: a Disciplined Approach to Imagining, Designing, and Building New Products
Eric Ries (Lessons Learned)
1:00pm-4:00pm (3h) Landscape & Strategy, Workshop
VCTips: An Inside Look at the VC Landscape and Fundraising Strategy
Christine Herron (Intel Capital), Bryce Roberts (O'Reilly AlphaTech Ventures), Amish Jani (FirstMark Capital), Oren Netzer (DoubleVerify), Avner Ronen (Boxee)
1:00pm-4:00pm (3h) Landscape & Strategy, Workshop
Integrating the Cloud into Content: Using Semantics to Enhance Content Publishing
Jamie Taylor (Metaweb), Toby Segaran (Google), Robert Cook (Metaweb)
9:00am-4:00pm (7h) Design & UX, Landscape & Strategy, Bootcamp, Development
Search as Strategy: Connecting with Customers in the Age of Google
Vanessa Fox (Nine By Blue)
9:00am-4:00pm (7h) Design & UX, Bootcamp
Good Design Faster **SOLD OUT**
Leah Buley (Forrester)
9:00am-4:00pm (7h) Analytics, Bootcamp, Social Media
Communilytics: Applied Community Analytics **SOLD OUT**
Alistair Croll (Solve For Interesting), Sean Power (Watching Websites)
12:00pm-1:00pm (1h)
Break: Lunch
4:00pm-7:00pm (3h)
Break: Dinner Break
7:00pm-9:30pm (2h 30m) Special Programs and Events
Ignite NYC
Sponsors
  • IBM
  • Microsoft
  • Awareness
  • Blue Kiwi Software
  • Ericsson Labs
  • Jive Software
  • Layered Technologies, Inc.
  • Neustar, Inc.
  • OpenText
  • Opera Software
  • Overtone
  • Qtask
  • Rackspace Hosting
  • Sony Ericsson

Sponsor & Exhibitor Opportunities

Rob Koziura
(415) 947-6111
rkoziura@techweb.com

Download the Web 2.0 Expo New York Sponsor/Exhibitor Prospectus

Media Partner Opportunities

Kaitlin Pike
(415) 947-6306
kpike@techweb.com

Contact Us

View a complete list of Web 2.0 Expo contacts.